Home » Contact

 

 

De prijs voor de meeste dagtrips bedraagt € 40,-- Dit is ongeacht het aantal personen. Hiervoor wordt U in een comfortabele, goed onderhouden wagen rondgereden. Ook de airco werkt prima. Dit alles is inclusief auto, gids, brandstof, parkeergeld, koud water voor onderweg, en sarongs voor eventueel tempel bezoek.

Afhankelijk van de te bezoeken bezienswaardigheden zal de dag meestal 's-morgens tussen 8 en 9 uur beginnen. De trip eindigt weer als Ogi U weer keurig bij Uw hotel/accomodatie heeft afgezet, ongeacht het tijdstip.

 

Voor info stuur een mail naar welkominbali@gmail.com

Facebook https://www.facebook.com/baligidschauffeur

https://balinorthpartinteresting.blogspot.nl/2017/11/bali-hospitality.html?spref=fb

Telefoonnummer van Ogi in Bali +62 877-6260-2874

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

garry post
een jaar geleden

hallo, doet ook Ogi ook transport naar en van vliegveld naar singaradja?

Coen Wessel
een jaar geleden

Beste Ogi,

Graag zou ik op 11 november van Seminyak naar omgeving Ubud willen, waar we een nieuw hotel hebben. Deze trip zou ik graag in een paar uur doen met wat bezoeken aan rijstvelden, Ubud zelf en rond 15/00 arriveren bij ons hotel.

Is dit mogelijk?

Patrick petra en isa
2 jaar geleden

Afgelopen 2 dagen met Ogi op pad geweest en zo zoveel gezien en gedaan en met name hij als persoon is heel prettig. Hij kan erg goed Engels en hij vertelt veel over zijn eiland bali, de gebruiken, rituelen. Op deze manier leer je echt bali kennen vooral de route die hij neemt naar het noorden is geweldig indrukwekkend. Je ziet hoe de mensen hier leven en hele mooie natuur. Hij straalt rust uit en doet er alles aan om jou een fijne dag te bezorgen. Hij regelde dolfijnen spotten voor ons op de dag van aankomst in lovina nog!! Hij is altijd op tijd. Wij zouden echt Ogi aanbevelen want je krijgt grandioze dagen!! Ogi nogmaals dank en heel veel lieve groetjes aan jouw vrouw en kinderen!💓Patrick, petra en isa xxx

Eduard van Krieken
2 jaar geleden

In maart 2019, om precies te zijn gaan we vanuit Amsterdam op 4 maart 2019 vertrekken. En willen hem dan voor 3 dagen huren. Op 7 t/m 9 maart 2019.
Is dit mogelijk

Pierre Buijsman
2 jaar geleden

Hallo, wij zijn op dit moment in Bali tot 8 Augustus en wilde voor 3x Ogi huren. Hebben jullie nog beschikbaarheid en indien ja op welke dagen nog. Mvg, Pierre

Frank en Elles
2 jaar geleden

Wij zijn twee dagen op stap geweest met Ogi. De eerste dag van Ubud naar Lovina en de tweede dag van Lovina naar Tartagangga. Dit zijn beste aardige afstanden dus wilde daar graag leuke dagtrips van maken. We hebben het aan Ogi overgelaten wat te gaan bekijken. Maar alles is mogelijk bij Ogi. Je voelt je echt meteen op je gemak als je bij hem in zijn auto stapt. Hij straalt rust uit en we hebben hele leuke gesprekken gehad onderweg over de gebruiken, cultuur, geloof, natuur, geschiedenis en noem maar op. Je kan hem alles vragen. Hij is zeer goed bekend met alles en dat maakt het juist zo leuk en bijzonder. Je komt op plekken waar je waarschijnlijk zelf nooit zou uitkomen. Hij neemt ook de tijd voor alles. We zijn ook echt de hele dag op pad geweest met hem. Ogi heeft er zeker aan toe bijgedragen dat wij nu nog steeds aan het genieten zijn van wat we hebben gezien. Ogi is een Troste Balinees en draagt dat ook uit. En dat is een goede zaak. Geen misleidende zaken maar eerlijk en oprecht. Het is zo’n mooi land, de mensen hier zijn zo ontzettend warm, openhartig en lief en dat heeft Ogi ons laten zien. Ogi brengt je daar waar je graag heen wilt op een veilige wijze. Wij zeggen, ga op pad met Ogi. Ons was verteld dat we er geen spijt van zouden krijgen en dat is helemaal uitgekomen. Geweldige ervaring waarvoor nogmaals dank. Ook dank aan de webmasters. Geweldig wat jullie doen.

Roos en John, Klaas en Irene
2 jaar geleden

Wij zijn twee dagen met Ogi door Bali gereden en hij heeft ons allerlei mooie plekken laten zien. Hij kan veel vertellen over de natuur en omgeving, bezienswaardigheden, en de Balinese gebruiken. Een hele prettige man met een goed gevoel voor humor en een zeer ervaren chauffeur die een volgepakte auto (met 4 volwassenen en dito aantal koffers) veilig op de plek van bestemming brengt. Wij kunnen hem warm aanbevelen.

Roos en John & Klaas en Irene
2 jaar geleden

Ogi, we've arranged with Lex that you will pick us up on thursday 19th of april at 9.30 to take us to Jimbaran. We informe you that we are no longer int Chonos hotel, but in the Aditya hotel on the same streets. See you thursday.

Anja Teeuwen
2 jaar geleden

Goeden dag. Wij man vrouw en dochter van 19 komen op 7 september aan in Bali. Willen 3 dagen naar Kuta met een gids op excursie daarna 4 dagen Sanur handig kunnen we daar meteen afgezet worden als dat kan. Daarna hebben we week een villa in Lovina geboekt waar we met de gids misschien nog wat kunnen bekijken. Laatste dag hotel geboekt in de buurt van het vliegveld dus weer met wat bekijken terug. Zou dat kunnen ? Dus ongeveer 4 dagen gids en een hoop moois kunnen zien. Liefst wel Nederlands sprekend ! Groet Anja

S.M. Jach
3 jaar geleden

Hallo,

Kunt u mij een prijsindicatie geven voor een dagtrip vanuit Amed.
We zijn geïnteresseerd naar dagtrips op de noordelijke gedeelte van Bali.

Groeten,
S.M. Jach