Home » Nieuws
 

Beste vrienden en bekenden van Ogi en familie. Hier weer even het laatste nieuws. De laatste 2 maanden hebben weer veel nieuwe gasten Ogi en familie leren kennen. Dit komt mede door de goede recencies die de meeste van jullie over hem in het gastenboek van zijn website gezet hebben en de zeer positieve verhalen op Facebook. Dank hiervoor. Dit is en blijft de beste reclame voor hem. Blijf dit vooral doen want de concurrentie voor gidsen is moordend. Vaak zijn dit echt slechte gidsen die de markt verpesten door afspraken niet na te komen, alleen restaurants en bezienswaardigheden aanbieden waar zij commissie krijgen en de klant geen eigen inbreng heeft
Dit is en blijft de beste reclame voor hem.
Zowel May Heleen als Kadek Alex doen het erg goed op school. Heleen gaat haar 2e jaar van haar studie in en Alex gaat dit jaar naar een nieuwe school. Beide hadden goede cijfers. Zelf hebben we ze ook weer ontmoet en het voelde voor ons weer als thuiskomen. Voor degene die nog (naar Bali?) op vakantie gaan heel veel plezier toegewenst.

Beste Bali-gangers
Voor iedereen die bezig is met de planning van de volgende reis naar Bali, wil ik jullie graag op de nieuwe Nederlandstalige website van onze grote vriend Ogi wijzen.
Hij is een goede, eerljke en betrouwbare gids/chauffeur die in het bezit is van een goed onderhouden auto met airco. Hij doet dit werk als beroep en het is dus geen bijbaantje.
Natuurlijk zijn er ook andere goede gidsen/chauffeurs te vinden, maar wij hebben hem al ruim 20 jaar als vaste gids/chauffeur en in deze slechte tijden (Vulkaan Agung) wil ik hem graag nog even onder de aandacht brengen.
De reactie's in het gastenboek van zijn website zeggen denk ik genoeg. 

 

Beste Balivrienden. Bedankt voor jullie positieve reactie's over de nieuwe website van Ogi. Fantastisch dat veel van jullie ook de moeite genomen hebben om te reageren op het laatste bericht hierover.
Er zijn in ieder geval alweer boekingen en aanvragen voor hem binnengekomen. Mede namens Ogi en familie bedankt voor het vertrouwen, Lex en Heleen.

Nieuwe Website Ogi

Beste Baligangers en (oud)gasten van Bali gids chauffeur Ogi. Welkom op de nieuwe website van Ogi. Omdat de oude ophoudt te bestaan heb ik deze nieuwe website voor Ogi gemaakt. Hij moet nog wel gefinetuned worden, maar daar wordt in de vrije uurtjes aan gewerkt. Zouden jullie deze site willen opslaan en ook door willen geven aan familie, vrienden, kennissen, collega's etc. We hopen hiermee Ogi en familie verder te steunen. Daar doen we het allemaal voor. Als jullie hem (en familie) net zo'n warm hart toedragen als wij, moet het lukken. Mede namens Ogi bij voorbaat dank. Lex en Heleen

Lees meer »