Home » Wie ben ik

Bali gids chauffeur Ogi. Wie ben ik

Putu Asuatama is mijn eigenlijke naam, maar iedereen kent mij als Ogi. Ik ben 42 jaar geleden geboren in Bali, ben getrouwd met Arma en heb 2 kinderen.  May Heleen van 19 en Kadek Alex van 13. Wij wonen in het noorden tussen Singaraja en Lovina. Al vele jaren laat ik als chauffeur en gids de mooiste plekjes van Bali  zien en kan U alles over onze cultuur,  geloof en bezienswaardigheden vertellen.

Voorzieningen en mogelijkheden                

Ik ben in het bezit van een jonge, ruime wagen met een goede airco er in (zie foto homepage) en heb voor onderweg altijd gekoeld water voor mijn gasten in de auto. Voor een eventueel tempelbezoek heb ik sarongs bij me. 

U kunt met mij één of meerdere dagtrip(s) maken, maar ook vervoer van en naar het vliegveld is mogelijk.                                                          

Wilt U zelf Uw dagtrip samenstellen dan kan dit uiteraard ook. Doet U dit liever in overleg, dan kunnen we samen een route uitstippelen.  

Naast de must see bezienswaardigheden wil ik U als gewenst ook de minder toeristische gebieden laten zien waar U het authentieke Bali

nog kunt zien. Wilt U het leven in een kampong zien dan nodig ik U graag uit om een kijkje bij mij thuis te komen nemen om U te laten zien hoe wij leven. Kortom bijna alles kan.

 

Interesse?

Bent U na dit alles geïnteresseerd geraakt of heeft U nog vragen, dan kunt U het best contact opnemen met mijn Nederlandse vriend

Lex, die ik al ruim 20 jaar ken en die deze website voor mij beheert. U krijgt uiterlijk binnen 24 uur antwoord van hem. (zie contact)

Ik hoop U een keer mijn mooie eiland te kunnen laten zien.

 

Met vriendelijk groet, 

Uw gids en chauffeur op Bali

Ogi